AGENDA

De Werkgroep voor Tertiaire en Kwartaire Geologie (WTKG) organiseert zowel interessante bijeenkomsten als excursies. Hieronder volgt een overzicht van het programma.

BIJEENKOMSTEN

  • 27 januari 2024 - Winterbijeenkomst in het Natuurmuseum in Tilburg - meer informatie - fotoverslag
  • 9 maart 2024 - Bezoek ook onze stand op Paleotime - meer informatie
  • 6 april 2024 - Voorjaarsbijeenkomst in het Natuurhistorisch in Rotterdam

 

EXCURSIES

Alle excursies zijn onder voorbehoud en alleen toegankelijk voor leden. Meer informatie over deze excursies is te verkrijgen via geologisch secretaris. Meldt u hier aan als lid als u mee wilt. Deelname aan een excursie verplicht tot naleving van het excursiereglement.

Fotoverslagen van onze excursies zijn hier te bekijken. Een foto-impressie en informatie van onze excursies in het algemeen is de vinden vinden via deze pagina.

Excursieprogramma 2024

  • 3 maart 2024 (zondag) - Kruibeke * (inschrijvingen sluiten op zaterdag 24 februari)
  • 28 april 2024 (zondag) - Kruibeke * (inschrijvingen sluiten op zaterdag 20 april)
  • 28 april 2024 (zondag) - Zandmotor ** - Ook voor niet WTKG leden (inschrijvingen sluiten op zaterdag 20 april)
  • 14 juli 2024 (zondag) - Kruibeke * (inschrijvingen sluiten op zaterdag 6 juli)
  • 15 september 2024 (zondag) - Kruibeke * (inschrijvingen sluiten op zaterdag 7 september)
  • 6 oktober (zondag) - Grindgroeve Noord-Limburg *** (inschrijvingen sluiten op zaterdag 28 september)
  • 27 oktober 2024 (zondag) - Kruibeke * (inschrijvingen sluiten op zaterdag 19 oktober)

* Voor deze excursies is het maximaal aantal deelnemers 30. De eerste 30 aanmeldingen zijn verzekerd van deelname. Als er meer aanmeldingen zijn, worden deze personen automatisch op de reservelijst geplaatst.

** Voor deze excursies is het maximaal aantal deelnemers 20. De eerste 20 aanmeldingen zijn verzekerd van deelname. Als er meer aanmeldingen zijn, worden deze personen automatisch op de reservelijst geplaatst.

*** Voor deze excursies is het maximaal aantal deelnemers 40. De eerste 40 aanmeldingen zijn verzekerd van deelname. Als er meer aanmeldingen zijn, worden deze personen automatisch op de reservelijst geplaatst.

Aanmelden voor een van de excursies kan worden gedaan, door het invullen van het aanmeldformulier, beschikbaar via bovenstaande links. Inschrijving sluit één week voor de excursiedatum tenzij anders aangegeven.

TRG EN WERKGROEP GEOLOGIE EXCURSIES

Leden van de WTKG kunnen deelnemen aan excursies van de Werkgroep Geologie van het KZGW en van de Tertiary Research Group (TRG). Voor informatie over excursies en bijeenkomsten van de Werkgroep Geologie kunt u terecht op www.werkgroepgeologie.nl. Informatie over de Tertiary Research Group is te vinden op www.trg.org.