AGENDA

De Werkgroep voor Tertiaire en Kwartaire Geologie (WTKG) organiseert zowel interessante bijeenkomsten als excursies. Hieronder volgt een overzicht van het programma.

BIJEENKOMSTEN

  • 18-04-2020 - Algemene Ledenvergadering, Natuurhistorisch museum te Rotterdam - Geannuleerd vanwege het Corona virus, Algemene Ledenvergadering zal op een later moment worden georganiseerd. 

EXCURSIES

Alle excursies zijn onder voorbehoud en alleen toegankelijk voor leden. Meer informatie over deze excursies is te verkrijgen via geologisch secretaris. Meldt u hier aan als lid als u mee wilt. Deelname aan een excursie verplicht tot naleving van het excursiereglement.

Fotoverslagen van onze excursies zijn hier te bekijken. Een foto-impressie en informatie van onze excursies in het algemeen is de vinden vinden via deze pagina.

Excursieprogramma 2020

  • 22-03-2020 - Kruibeke - Geannuleerd vanwege het Corona virus
  • 10-05-2020 - Kruibeke - Geannuleerd vanwege het Corona virus
  • 13-09-2020 - Kruibeke

Klik op de link om je aan te melden voor de excursie.

TRG EN WERKGROEP GEOLOGIE EXCURSIES

Leden van de WTKG kunnen deelnemen aan excursies van de Werkgroep Geologie van het KZGW en van de Tertiary Research Group (TRG). Voor informatie over excursies en bijeenkomsten van de Werkgroep Geologie kunt u terecht op www.werkgroepgeologie.nl. Informatie over de Tertiary Research Group is te vinden op www.trg.org.