AGENDA

De Werkgroep voor Tertiaire en Kwartaire Geologie (WTKG) organiseert zowel interessante bijeenkomsten als excursies. Hieronder volgt een overzicht van het programma.

BIJEENKOMSTEN

  • 11 december 2021 - Najaarsbijeenkomst & Algemene Ledenvergadering te Natuurhistorisch Museum Rotterdam - Convocatie
  • 29 januari 2022 - Informatie volgt
  • 23 april 2022 - Informatie volgt

EXCURSIES

Alle excursies zijn onder voorbehoud en alleen toegankelijk voor leden. Meer informatie over deze excursies is te verkrijgen via geologisch secretaris. Meldt u hier aan als lid als u mee wilt. Deelname aan een excursie verplicht tot naleving van het excursiereglement.

Fotoverslagen van onze excursies zijn hier te bekijken. Een foto-impressie en informatie van onze excursies in het algemeen is de vinden vinden via deze pagina.

Excursieprogramma 2021

  • 19 september 2021 - Kruibeke
  • 17 oktober 2021 - Kruibeke 

Aanmelden voor een van de excursies kan worden gedaan, door het invullen van het aanmeldformulier, beschikbaar via bovenstaande links. Inschrijving sluit één week voor de excursiedatum tenzij anders aangegeven.

TRG EN WERKGROEP GEOLOGIE EXCURSIES

Leden van de WTKG kunnen deelnemen aan excursies van de Werkgroep Geologie van het KZGW en van de Tertiary Research Group (TRG). Voor informatie over excursies en bijeenkomsten van de Werkgroep Geologie kunt u terecht op www.werkgroepgeologie.nl. Informatie over de Tertiary Research Group is te vinden op www.trg.org.