volg ons op facebook
      Laatst bijgewerkt: 11-Dec-2016

 

agenda activiteiten van de WTKG

Werkgroep voor Tertiaire en Kwartaire Geologie


 

Bijeenkomsten

GEWONE BIJEENKOMSTEN

Fotoverslagen van onze bijeenkomsten zijn hier te bekijken.

  • 21-1-2017 - Wintervergadering, Natuurmuseum Nijmegen. De wintervergadering staat dit keer in het thema van onbekende fossielgroepen. Iedere verzamelaar komt wel eens 'vreemde' fossielen tegen van bijvoorbeeld kokerwormen, plantenresten of ostracoden. Kenners vertellen deze bijeenkomst over deze fossielgroepen. Zie de convocatie voor het programma en meer informatie.
  • 8-4-2017 - Voorjaarsvergadering, Natuurhistorisch Museum Rotterdam. Programma volgt nog, maar bevat in ieder geval de ALV.

 

 
 
VERENIGINGSDAGEN NMV/WTKG TE NATURALIS

Enkele malen per jaar draagt ook de WTKG bij aan de zogenaamde Verenigingsdagen voor NMV en WTKG in Naturalis te Leiden. Dit gebeurt in de vorm van het project Fossielenatlas (fossiele gastropoden van de Nederlandse kust). Belangstellenden die nog niet op de mailinglijst van de Fossielenatlas staan kunnen contact opnemen (ook voor de geplande data) met Ronald Pouwer. Zie ook: fossiele schelpen van de Nederlandse kust.

 

Excursies

Alle excursies onder voorbehoud en alleen toegankelijk voor leden. Meer informatie over deze excursies is te verkrijgen via geologisch secretaris Jef de Ceuster. Meldt u hier aan als lid als u mee wilt. Deelname aan een excursie verplicht tot naleving van het excursiereglement.

Fotoverslagen van onze excursies zijn hier te bekijken.

Excursieprogramma 2017

zondag 19-03-2017 - Rupelexcursie 5
zondag 21-05-2017 - Rupelexcursie 6
zondag 17-09-2017 - Rupelexcursie 7
zondag 01-10-2017 - Rupelexcursie 8
zondag 23-04-2017 - Excursie Kruibeke 1
zondag 11-06-2017 - Excursie Kruibeke 2
zondag 15-10-2017 - Excursie Kruibeke 3
datum nog onbekend - Romontbos Eben-Emael

TRG EN WERKGROEP GEOLOGIE EXCURSIES
Leden van de WTKG kunnen deelnemen aan excursies van de Werkgroep Geologie van het KZGW en van de Tertiary Research Group (TRG). Voor informatie over excursies en bijeenkomsten van de Werkgroep Geologie kunt u terecht op www.werkgroepgeologie.nl. Informatie over de Tertiary Research Group is te vinden op www.trg.org.